Home > Instrument Cluster > 1997 Plymouth Voyager Gauges Not Working

1997 Plymouth Voyager Gauges Not Working


Transcript The interactive transcript could not be loaded. Disconnect it. Otherwise, the van will start, but does have the ABS light on. View the answer I have this problem too Subscribed to new answers Is this a good question? http://camtronics.net/instrument-cluster/99-plymouth-voyager-gauges-not-working.html

Replace it with any off the self 300 ohm resistor. Turns out there is a tiny plastic "shield" that, over time, gets brittle and distorted. The instrument panel backlight is fine, as are the indicator lights above the panel. Just wish it was sooner.

1998 Plymouth Voyager Dash Gauges Not Working

I suppose that there is a chance that the board itself has a crack in it..causing a break a foil track on the board. One of the wires going into the harness was loose, so I grouped all the wires together, and then wire tied them. Are you still there 82Stang? Search Fixya Press enter to search.

Ugh. 82Stang03-02-2010, 05:01 PMuse as the most fine-tipped iron you can find. I also later found a wire just underneath the lower steering column cover. Banging on dash can make it work again, as can wiggling the wore bundle that feeds the cluster, but that's the duct tape "repair" as your just causing a cold solder Chrysler Town And Country Gauges Are Not Working I paid about $15.00 for the shield adapter versus up to $100.00.

Does anything else need to be reset? Chrysler Town And Country Instrument Cluster Problems The biggest problem is each year when we need to renew license.The light has been turned off multiple times, and often comes back on in a week or two.The more annoying What the problem is is a cold soder in the interment cluster itself. I'm not sure if you un-bolt it..wether there is enough slack in the wires to sort of turn it over and see if you can see any problems...

What is a cold solder joint? 1998 Chrysler Town And Country Instrument Cluster Not Working http://www.ingriddijkers.com/CaravanPics.html One thing caught my eye. Chaffed wires however, I haven't mingled with the front of the tranny. I just fixed this on my '96 Voyager.

Chrysler Town And Country Instrument Cluster Problems

It's located behind the fuse panel under the dashboard.If you get a used one, make certain that the part numbers match.Good luck! 0 · Share on Facebook t0mmyd Posts: 1 September When the new battery was connected, the gas gauge stopped working, dashboard panel lights (for rear defrost, read wiper, etc.) started flashing, and the headlights stopped working. 1998 Plymouth Voyager Dash Gauges Not Working Frustrating I know. 1998 Plymouth Voyager Instrument Cluster Problems I'm going to try unplugging the TCM and put key on to see if gauges come online or not.

Chaffed wires at the front of the transmission. this contact form Since I have the P1698, could it be a bad TCM? Please, I need help urgently.Savior. 0 · Share on Facebook mboemmels Posts: 7 April 2009 I have a 99 grand caravan with all of the guages quitting intermittently and then you From what I was told, there are two grounds, one above the alternator and one coming from the neg battery cable. 1996 Plymouth Voyager Instrument Cluster Not Working

Never had the horn problem before. We shall see though, doesn't hurt to try. This would happen intermittently on and off, but I can't seem to duplicate it now. have a peek here Show more Language: English Content location: United States Restricted Mode: Off History Help Loading...

Working... 1997 Chrysler Town And Country Instrument Cluster Circuit Board You are now free to pop this panel up and off. You would almost need to be able to check for continuty from one end to another.

This is a pain to get out and patience is required.

coalminer03-24-2010, 11:41 AMIf you do find it, please let me know where. Note- don't buy a used gauge set, they are likely to have (or soon will) have the same problem. We thought it was a fuse, but inspected ALL fuses and they were fine. 1999 Plymouth Grand Voyager Instrument Cluster Im just not sure where that splice is, going to tear into it tonight and see if I can find it.

A lot cheaper. Turn the key to the On position. then it worked fine. Check This Out i.e.

Is this a lightbulb issue, a fuse issue, or a soldering issue? Looked good to me. Spit What I know is the PCM/ECM is on the left front fender wall. Thanks in advance,angela 0 · Share on Facebook cbwilsha Posts: 70 February 2009 Angela--The interior light dimmer switch located just to the left of the steering wheel and to the right

nothing. I put on new belt, works for 1000 miles. At the same time I try to start all gauges jump all over - my tach goes up high speedometer does the same but no start. Stuck in Limp mode?

The fuel pump primes, the starter sounds fine, and you just put in a new battery last winter. The PCM Power Control Module (sometimes called an ECU) is on the drivers side fender next to the PDC Power Distributon Center (fuse box). I have replaced the cluster, and fixed the solder joints just to make sure, there was one time I used my foot while I was driving to hit something by the The most frustrating part about this is that I can't reproduce the intermittent dash.

Not sure on the BCM location...for some reason I thought the BCM was on the driver's side under the dash Spit Spit 82Stang02-23-2010, 12:12 PMNot sure on the BCM location...for some Short of checking the wires by back probing the wires at the electical terminals) or piercing them with some type of pin..I don't see how you can eliminate bad connections in Your van still won't start, and by golly you'd really appreciate it if the rear wiper would start working again. If one solder joint has failed, there is a very good chance that there will be more.

to see if the gauges work?