Home > Not Working > 240sx Gauge Cluster Not Working

240sx Gauge Cluster Not Working


I then replaced all the broken fuses, fixed the wiring, and still my cluster wouldn't work... this will free up the wiring so you can work under the dash and by the steering column. but we'll figure it out. I have a S13 redtop swap done. this contact form

I put some tin foil in temporarily until I can locate one of these. Note that passwords are case-sensitive. My lights in my cluster work and my HUD will work fine but if I hit a bump it will flicker off then turn back on. if it had an sohc you have to perform the body plug mod which is taking thing body harness plug ( small clip located above ecu)from an DOHC 240 and color http://forums.nicoclub.com/s13-gauges-cluster-not-working-t520403.html

240sx Cluster Fuse

I have seen people fix the problem by grounding the red wire with yellow stripe. truman peace dj42000_2000 is offline Quote Quick Reply Reply Nissan Forum > 240SX/Silvia/S12 200SX > S13 240SX 1989-1994 vBulletin Message Cancel Changes Quick Reply The following errors occurred have fun!

The problem was something with the ground on the back of the cluster. mandle View Public Profile Visit mandle's homepage! Quote Postby compactfean » Thu Jan 13, 2011 3:35 pm Maybe if there is a brown thing we will both learn something. Close Yeah, keep it Undo Close This video is unavailable.

Anybody got some spare bolts? -Aaron Aggrivation-O-Meter [I][I][I][I][I][I][I][ ][ ][ ] ADiamond240sx View Public Profile Find More Posts by ADiamond240sx 02-21-2012, 08:10 PM #14 corby_baby Registered User 240sx Cluster Lights Not Working The "ign" wire (green second pin in) needs to be cut and ran to an Ignition switched source. which is true and i will get back to that in a second.my new engine has a dizzy coilpack unit, not separate like the sohc, the two together needed a 6 http://zilvia.net/f/showthread.php?t=187765 Drift Machine is offline Quote Quick Reply post #8 of 10 Old Oct 19th, 2004, 01:19 PM ckykm Nissan Fanatic Joined: Apr 2003 Location: Cincinnati, OH Posts: 272 yeah,

Here's what I did. Check power and grounds. MADE View Public Profile Find More Posts by MADE 04-16-2008, 11:47 PM #8 HalveBlue Zilvia FREAK! Quote Postby compactfean » Sat Feb 26, 2011 12:04 pm So im pretty sure I figured it out.

240sx Cluster Lights Not Working

they switch from an analog signal to digital.

Hope this helps Cheers If Nissan Motorsports is Nismo then would Honda Motorsports be Homo? 240sx Cluster Fuse Chuck is offline Quote Quick Reply post #3 of 10 Old Oct 16th, 2004, 08:49 AM HybridAndy Nissan Enthusiast Joined: Jul 2004 Location: Southwestern PA Posts: 132 My radio, 240sx Tcu Some guy had both back tires fall off the rim while trying to drift.

And just curious is "ANTI SKID" a traction control option that was available for the s13?????? weblink my car has sat for almost two years so im not sure all of the possible causes. thats fine and great, but on the 3 pin after u splice there is one wire left, a green/ black, that powers ur tach, run that down to ur ecu and If you have any questions ask away... S13 Tcu Fix

Have anyone replaced this to see if it works yet? I know the last owner of my car personally, we grew up together he is the one who replaced the dash and gauge cluster, Im sure if he was trying to I started checking all the wires to the cluster and the ground had power. navigate here Any suggestions? 240speed S13 240SX (89-94) 5 11-16-2003 01:52 PM jspec dash and gauge cluster 2muchboost SR20DE & DET 5 08-22-2003 05:31 PM Will skyline gauge cluster work?

I figured it would be the most logical replacement part for the fix because I doubt its the dash wiring or the cluster,and guy said the only other part to replace raen419 is offline Quote Quick Reply post #6 of 11 Old 12-11-2003, 03:50 AM SpAzZy Join Date: Nov 2003 Age: 32 Posts: 1 Mentioned: 0 Post(s) Tagged: 0 Thread(s) FLA Re: S13 gauges/cluster not working??

You should have 12 v there with Ignition switched on.

Find More Posts by mandle 04-16-2008, 11:19 PM #6 mandle Leaky Injector Join Date: Aug 2007 Location: mascotte florida Posts: 53 Trader Rating: (0) Feedback Score: 0 reviews anyone Talking about one of the plugs on the back of the cluster. Also check red wire with black stripe. Have you every had the cluster out?

Google search VB search Search Home Forums NissanForums.com New Members. Top compactfean Posts: 2602 Joined: Thu Dec 03, 2009 10:28 am Car: 89 240sx s13 sr gt3071r 23psi B14 sentra ser sr20de-t 7psidaily Location: reno nv Re: S13 gauges/cluster not working?? Google del.icio.us StumbleUpon Men٬me vBulletin Message Cancel Changes Quick Reply The following errors occurred with your submission Okay Message: Options Quote message in reply? his comment is here Idk what it is I checked my ecu wiring, I checked the fuses, and I'm about to pull the dash.

Watch Queue Queue __count__/__total__ Find out whyClose s13 Sr20det Cluster tachometer not working and water temp not working Nicandro Perez SubscribeSubscribedUnsubscribe55 Loading... LOCKED Join Date: Feb 2009 Location: Humble/Atascocita Posts: 1,620 s13 cluster problem So my issue is , while driving todday my speedo,tach,and temp guage quit working.The fuel still works Unbolt the one on the trunk latch and see what happens to your cluster (thats the easy one to get to). Years 1995-2005. - Duration: 7:33.

Scotty Kilmer 408,052 views 4:10 98 honda accord lx NO DASH LIGHTS problem solved - Duration: 1:35. Sign in Statistics 2,750 views 5 Like this video? Close Yeah, keep it Undo Close This video is unavailable. Good Luck you guys.

User Name: Password Please enter a password for your user account. My driver side tire rubbed the fender well and got through the wiring harness and the wires fused together. About Press Copyright Creators Advertise Developers +YouTube Terms Privacy Policy & Safety Send feedback Try something new!